Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Yazidi survivor: 'I was raped every day for six months' - BBC News

Μία κοπέλα από την φυλή Γιεζίντι, δεν είναι μουσουλμάνοι, περιγράφει τί έζησε όταν στο χωριό της εισέβαλαν οι μουσουλμάνοι του ισλαμικού κράτους, του ISIS. Μπροστά στα μάτια της σκότωσαν τον πατέρα της, τα χέρια τους ήταν κόκκινα από το αίμα του. Την ίδια την απήγαναν και ένας μουσουλμάνος στρατιώτης την πήρε ως προσωπική του σκλάβα για να ικανοποιεί τις άρρωστες επιθυμίες του. 

Όπως η ίδια λέει, την βίαζε επί έξι συνεχόμενους μήνες μέχρι που κατάφερε να το σκάσει. Στο μεταξύ είχε ήδη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας από την απελπίσια της. Είδε με τα ίδια της τα μάτια, στρατιώτη του ισλαμικού κράτους περίπου ηλικίας 40 ετών, να αρπάζει ένα ανήλικο κορίτσι ηλικίας 10 ετών και εκείνο να φωνάζει ''μαμά, μαμά''. Βέβαια αυτό δεν είναι κακό για έναν μουσουλμάνο διότι ο ψευδοπροφήτης των μουσουλμάνων Μωάμεθ όταν ήταν άνω των πενήντα ετών είχε πάρει για γυναίκα του ένα ανήλικο κορίτσι, την Αϊσέ σε ηλικία έξι ετών και την διακόρευσε σε ηλικία εννέα ετών... Η βιασθείσα από τον μουσουλμάνο στρατιώτη του ISIS, λέει, ''ο πόνος που έχω μέσα μου είναι σαν εκατό θανάτοι''.

Όλα αυτά οι μουσουλμάνοι τα έκαναν στο όνομα του θεού τους, για τον οποίο γράφει στο κοράνι, ''στο όνομα του αλλάχ του πολυεύσπλαχνου, του ελεήμονος''... Όποιος μουσουλμάνος διαφωνεί με τα γεγονότα αυτά και τα απορρίπτει να τα καταδικάσει δημοσίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες