Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Willie Dille Farewell Video.

Η Willie Dille, δημοτική σύμβουλος στη Χάγη και μέλος του κόμματος της Ελευθερίας, βουλευτίς από το 2010 ως το 2012, αυτοκτόνησε την Τετάρτη στις 16 Σεπτεμβρίου 2018. Βιάστηκε από ομάδα μουσουλμάνων όπως η ίδια λέει, στις 15 Μαρτίου του 2017, στο βίντεο από το πρόσωπο της φαίνεται η απελπισία και η τρομάρα που βίωνε. Κάποιες στιγμές γυρνάει δεξιά και αριστερά και κοιτάει γύρω της. Δεν άντεξε και δυστυχώς έβαλε τέλος στη ζωή της. 

Στο βίντεο είπε πως η συμμορία την βίασε γιατί ήθελε να την κάνει να μη μιλάει εναντίον του ακραίου ισλάμ στο δημοτικό συμβούλιο της Χάγης. Αφού οι βιαστές τελείωσαν την ρωτούσαν αν σέβεται τον Μωάμεθ τον Αλλάχ και τον Αρνούντ. Ο Αρνούντ είναι πρώην πολιτικός του ίδιου κόμματος που έγινε μουσουλμάνος. Είναι κι αυτός μέλος του δημοτικού συμβουλίου. Η Γουίλυ δεν είπε τίποτα σε κανέναν και έκανε πως δεν συνέβη τίποτα κάνοντας την δουλειά της την άλλη μέρα. Όμως δεν αισθανόταν πια ελεύθερη όπως η ίδια πάντα λέει στο βίντεο. 
 
Την τελευταία βδομάδα τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν δύο μαροκινοί της είπαν μέσα από ένα αμάξι ότι σύντομα θα της κόψουν σιγά σιγά τον λαιμό και θα την αφήσουν να πεθάνει τρέχοντας το αίμα, επειδή μάχεται το ισλάμ. Το απόγευμα της μέρας που μιλά στο βίντεο συνέβη ξανά το ίδιο. Η Γουίλυ δήλωσε ότι φοβάται για τα παιδιά της. Ότι δεν μπορεί να ζήσει έτσι αλλά θέλει να συνεχίσει να μάχεται το ισλάμ. Ότι δεν τους αρέσουν οι γυναίκες καθόλου. 
 
Λέει ακόμα, ''δεν τους αρέσουμε καθόλου''. ''Θέλουν να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου''. ''Πρέπει να συνεχίσω να μάχομαι, αλλά αν συνεχίσω να μάχομαι ως πολιτικός η οικογένεια μου κινδυνεύει''. ''Αν είναι να πεθάνω ας γίνει ετσι αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω και για την οικογένεια μου. Έτσι αποφάσισα να παραιτηθώ. Θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι η αστυνομία στην Ολλανδία είναι εντελώς αποτυχημένη. Η Pauline Krikke (δήμαρχος Χάγης) είναι αποτυχημένη''. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η Γουίλυ κλαίει και το βίντεο σταματά. 
 
Κάναμε την μετάφραση στα ελληνικά μόνοι μας και δεν είμαστε καθηγητές αγγλικής για όποιο λάθος ζητάμε συγγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες