Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Στρατόπεδα κράτησης στη Β. Κορέα...

Μαρτυρίες φρίκης από τα στρατόπεδα κράτησης στη Β. Κορέα...
 
Δημόσιες εκτελέσεις, ακρωτηριασμοί και δολοφονίες νεογέννητων από τις ίδιες τους τις μητέρες, είναι μερικά μόνο από τα βασανιστήρια
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την απόλυτη φρίκη στα στρατόπεδα κράτησης του αμφιλεγόμενου ηγέτη της Βόρειας Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν.
 
Οι περίπου 30 «τυχεροί» αποστάτες διαφωνούντες που κατάφεραν να ξεφύγουν από τον εφιάλτη διηγούνται τις ιστορίες του στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ, οι οποίοι διεξάγουν έρευνα για το τι πραγματικά συμβαίνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας.

 
Δημόσιες εκτελέσεις, ακρωτηριασμοί και δολοφονίες νεογέννητων από τις ίδιες τους τις μητέρες, είναι μερικά μόνο από τα βασανιστήρια που λαμβάνουν χώρα σε αυτά τα στρατόπεδα και που η κυβέρνηση της χώρας θέλει να κρύψει.
 
Οι ιστορίες που άκουσαν οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ στη Σεούλ ήταν κάτι παραπάνω από φρικτές.
 
Ο Σιν Ντονγκ- χιουκ αναγκάστηκε να παρακολουθήσει την εκτέλεση της μητέρας του και του αδερφού του, ενώ κατά τη διάρκεια της πολυετούς παραμονής του σε ένα από τα εν λόγω στρατόπεδα κράτησης, του έκοψαν και ένα δάχτυλο.

 
Η Γι Χεόν μίλησε για την πείνα στα στρατόπεδα η οποία την οδήγησε στο να αποφασίσει να τραφεί με παστούς βατράχους, όπως και εκατοντάδες άλλοι κρατούμενοι.
 
Ωστόσο, η ανάμνηση που την στοιχειώνει και όπως δήλωσε, δεν θα ξεχάσει ποτέ, είναι η ημέρα που είδε μια μητέρα να σκοτώνει το ίδιο της το μωρό, έπειτα από εντολή των δεσμοφυλάκων.

 
«Ένας φύλακας είπε στην μητέρα να βυθίσει το πρόσωπο του μωρού σε μία λεκάνη με νερό. Εκείνη τον ικέτευε να το λυπηθεί, αλλά ο φύλακας την χτυπούσε, οπότε αναγκάστηκε να υπακούσει μέχρι να σταματήσει το κλάμα του μωρού», διηγήθηκε η Γι Χεόν.

 
Είναι η πρώτη φορά που εξετάζεται η κατάσταση όσον αφορά την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βόρεια Κορέα από μια επιτροπή ειδικών. Ωστόσο, η Β. Κορέα αρνείται να αναγνωρίσει την δικαιοδοσία της Επιτροπής και αρνήθηκε την πρόσβαση στους ερευνητές της.

 
Υπολογίζεται ότι σε φυλακές και σε στρατόπεδα κρατουμένων στη Βόρεια Κορέα είναι έγκλειστοι περίπου 200.000 άνθρωποι.
 
Πηγή: protothema.gr
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Δείτε λεπτομέρειες για τον διωγμό εναντίον Χριστιανών στη κομμουνιστική Βόρεια Κορέα πατώντας εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες