Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Καρανίκας, κοκαίνη, ηρωίνη και χασίς.

Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο, πρώην σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον τομέα στρατηγικού σχεδιασμού, να δηλώνει ότι έχει κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών, κοκαίνης και ηρωίνης, δύο ναρκωτικών που είναι εν δυνάμει θανατηφόρα. Ισχυρίζεται ότι ως στρατευμένος στην αριστερά από τα 14 του έκανε επιστημονική χρήση των ουσιών αυτών, με βοήθεια ιατρού και υπολογισμό των δόσεων. Δηλαδή όσοι είναι αριστεροί λόγω της ιδεολογίας τους είναι ανοικτοί σε τέτοιου είδους '''έρευνες''; Βεβαίως λέει ότι δεν πρέπει να παίρνουν οι άνθρωποι αυτά τα ναρκωτικά αλλά στην ίδια συνέντευξη υποστηρίζει την χρήση της ινδικής κάνναβης, του πιο γνωστού ως χασίς. Είναι γνωστό ότι το χασίς αλλάζει το επίπεδο συνειδήσεως του ανθρώπου και οι μακρά χρήση του έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία του χρήστη και στα εγκεφαλικά κύτταρα. 
 
Γνωρίζω προσωπικώς πρώην χρήστη κάνναβης, ο οποίος από τα νειάτα του, κατέστρεψε την ζωή του διότι από το χασίς εμφάνισε βαρέα ψυχολογικά προβλήματα, διέκοψε τις σπουδές του στην Αγγλία, επέστρεψε Ελλάδα, ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή με ψυχίατρο και ακόμη 40 χρόνια μετά δεν κατάφερε να συνέλθει. Δεν κατάφερε να κάνει οικογένεια, δεν μπορούσε να εργαστεί και ζει με σύνταξη λόγω βαρέων ψυχολογικών προβλημάτων.
 
Λοιπόν, είναι δυνατόν ο πρώην πρωθυπουργός της Πατρίδος μας και ιδεολογικά αριστερός Αλέξης Τσίπρας να διόρισε σύμβουλό του έναν άνθρωπο με τέτοιες επικίνδυνες ιδέες; Είναι δυνατόν, συνέβη και θα ξανασυμβεί διότι οι Έλληνες έχουν χάσει τις επαφές με τις ρίζες τους, όπου πρωταρχικώς είναι η Ορθόδοξος πίστη και η αγάπη στην Πατρίδα. Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί, αλλά και ο λαός που τους δίνει εντολή να κυβερνήσουν.

 

 
 
Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες