Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Απομνημονεύματα Στρατηγού Γιάννη Μακρυγιάννη.

Πικρές αλήθειες από τον Ήρωα της Εθνικής Επαναστάσεως, Στρατηγό Μακρυγιάννη. Κόλαφος εναντίον των εθνομηδενιστών, ανθελλήνων, πολιτικάντηδων, και όσων συκοφαντούν της Εθνική Επανάσταση, ώς δήθεν ταξική επανάσταση, κοινωνική στα πρότυπα της Γαλλικής και λοιπά φαιδρά που πρεσβεύουν. 

Η Επανάσταση του 1821 έγινε ''για του Χριστού την πίστην την Αγίαν και της Πατρίδος την Ελευθερίαν''. Αυτό έλεγαν οι Ήρωες Αγωνιστές του '21. Και μας έδωσαν ελεύθερο κράτος, Ορθόδοξο, Ελληνικό. Έτσι έχουν την ελευθερία από παλαιά εώς σήμερα κάποιοι να εκφυλίζουν την Ελληνική κοινωνία με την ανηθικότητα τους, τον αθεϊσμό τους, τις ανθελληνικές ιδεοληψίες τους, τις αντιχριστιανικές εμμονές τους.

Μιλούν ελεύθερα διότι κάποιοι Ορθόδοξοι Έλληνες έδωσαν τα πάντα, περιουσία, οικογένεια, παιδιά, το ίδιο τους το ελληνικό αίμα, για να έχουμε ελευθερία, εμείς, σήμερα. Αλλά δεν σέβονται τίποτα οι σύγχρονοί μας απάτριδες και χριστιανοφοβικοί, πασών των αποχρώσεων. Ο Χριστός και η Πατρίδα τους περιμένουν. Καλή μετάνοια τους ευχόμεθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες