Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αποκρυφιστική - Παραθρησκευτική οργάνωση στα Καλάβρυτα.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, την εμφάνισή της στα Καλάβρυτα έκανε εδώ και λίγες μέρες ομάδα παραθρησκευτικής - αποκρυφιστικής οργάνωσης που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα με την ονομασία:Alpha Chi Consultans - Σύμβουλοι του Αρχέγονου Φωτός. Στόχος της ομάδας η "προσέλκυση" αφελών στη μάζωξη της οργάνωσης την Κυριακή 07/10/2012 στο Βέλο Κορινθίας.

Ιδρυτής της ομάδας ο Γερμανός Άγκνι αυτοαποκαλούμενος και Βούδας, που από την δεκαετία του 80, άρχισε στη Γερμανία να εκπαιδεύει "πνευματικούς συμβούλους" δημιουργώντας ένα αποκρυφιστικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Εδώ και 20 χρόνια διοργανώνουν τα "σεμινάρια" όπως τα αποκαλούν με την ονομασία: "Δρόμο Προς το Φώς'' και στο κάλεσμά τους χαρακτηριστικά αναφέρουν:

"Εάν θέλετε όμως καθοδήγηση και βοήθεια και θέλετε να επιταχύνετε τις διαδικασίες, βρείτε το δάσκαλο σε οποιαδήποτε πολιτεία, οπού προσφέρει το «Δρόμο προς το Φως».

Εάν λέτε ότι κάνετε την δουλειά σας, τους διαλογισμούς σας, τις προσευχές σας, τα κάνω κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα είναι καλό.Αυτή τη χρονιά οι ουρανοί θα ανοίξουν πολύ πιο εύκολα για εσάς ώστε να αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας, σε σχέση με τα άλλα χρόνια.

Η χρονιά του 2012 θα είναι υπέροχη!!! Θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τόσα πλάσματα με όλους τους αγγέλους με τους Αβατάρ, με τους ουρανούς μας, με τις αδερφές, αδερφούς, ψυχές."

Πρόκειται για μια αποκρυφιστική οργάνωση - θρησκεία με ανατολικές ρίζες που χρησιμοποιούν ανορθόδοξες «θεραπευτικές» μέθοδους που προϋποθέτουν και θεμελιώνονται σε εξωχριστιανικές περί Θεού, κόσμου και ανθρώπου αντιλήψεις τις οποίες, συνήθως εν αγνοία τους, οικειοποιούνται οι άνθρωποι πού τις χρησιμοποιούν.

Χρησιμοποιούν μέθοδους όπως βελονισμό, Feng–Shui, αρωματοθεραπεία, yoga και τελετές διαλογισμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται τέτοιες ομάδες που όμως πάντα θα μας βρίσκουν απέναντί τους.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από τελετές της εν λόγω ομάδας στην Ελλάδα και βρίσκονται δημοσιευμένες στο Alpha Chi Consultant ACC.GR



Πηγή: Ακτίνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες