ΗΠΑ: Την έκαψαν ζωντανή γιατί ήταν λευκή.

 
 
Την ποινή του θανάτου ενδέχεται να ζητήσει ο Εισαγγελέας εναντίον των τριών νεαρών Αφρο-Αμερικανών που κατηγορούνται ότι αφού έδειραν με απίστευτη μανία μια λευκή γυναίκα, στη συνέχεια την έκαψαν ζωντανή.

Ο Anthony Lamar Pressley, 26 ετών, η Kiesha LeShay Pugh, 28 ετών και ο Gregory Edward Williams, 21 ετών, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και ληστεία της Melinda McCormick στις 31 Μαρτίου. Και οι τρεις έχουν ομολογήσει.

Η αυτοψία έδειξε ότι η McCormick χτυπήθηκε 40 φορές με ένα σφυρί, ένα σωλήνα και ένα λοστό. Ήταν ακόμα ζωντανή όταν οι δράστες έβαλαν φωτιά στα σεντόνια της, σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη. Ένα βίντεο τους δείχνει να φεύγουν μακριά από την περιοχή του διαμερίσματος.


 
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ένας ύποπτος, ο Williams φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι μισούσε τους λευκούς ανθρώπους, και αυτός ήταν ένας λόγος για το έγκλημα. Ο Williams φέρεται να είπε ότι «το έκανα, μισώ όλους τους λευκούς».

Το τρίο φέρεται να σχεδίαζε να κλέψει την κάρτα Κοινωνικής Ασφάλειας της McCormick η οποία όμως δεν ήταν στο σπίτι της.

"Αυτό ήταν ένα ιδιαίτερα απεχθές έγκλημα," είπε ο Σερίφης David Morgan. "Ένα από τα πιο λυπηρά σημεία αυτής της ιστορίας είναι ότι η κάρτα που ήθελαν να κλέψουν δεν ήταν καν στην κατοικία της γυναίκας."

Στο μεταξύ η βία εναντίον λευκών από μαύρους στις ΗΠΑ αυξάνεται συνεχώς. Δολοφονίες που γίνονται πολλές φορές χωρίς λόγο ή για ασήμαντη αφορμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το φυλετικό μίσος είναι το κορυφαίο κίνητρο. Οι δολοφονίες αυτές βέβαια λογοκρίνονται αυστηρά από τα media που συστηματικά κρύβουν όσο μπορούν το χρώμα του δραστών. Πολλά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ επίσημα έχουν παραδεχτεί ότι έχουν μια πολιτική λογοκρισίας όσον αφορά την φυλή του δράστη θέλοντας να καλύψουν τα εγκλήματα που γίνονται από μαύρους.

Μόνο στην πολιτεία του Οχάιο, μέσα σε μια περίοδο έξι ημερών, τουλάχιστον τέσσερις λευκοί δολοφονήθηκαν από μαύρους.

Στις 2 Απριλίου, ένα ζευγάρι γύρω στα 50 ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με μια βαριοπούλα κοντά στο Άκρον του Οχάιο. Στις 7 Απριλίου ένας 18χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Coshocton και ένας 28χρονος πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου σε Akron.


 
Ο John Lehman (φωτο) δούλευε σε ένα McDonalds στο Akron. Πυροβολήθηκε τρεις φορές, ενώ πήγαινε να πετάξει έξω τα σκουπίδια. Η αστυνομία ψάχνει για δύο μαύρους υπόπτους.

Στην Ινδιανάπολη δύο μαύροι κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός λευκού άντρα και της επτάχρονης ανιψιάς του.


 
Η οικογένεια του λευκού είχε προηγουμένως επιτρέψει σε έναν από τους δράστες, τον Michael Bell να μείνει σπίτι τους. Ο Bell εμφανίστηκε με ένα φίλο του και ζήτησε από τον Jeremy αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο. Στην συνέχεια τους εκτέλεσε. Η δολοφόνοι έκλεψαν μόνο ένα βιντεοπαιχνίδι και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο Brunswick στην Γεωργία των ΗΠΑ δύο μαύροι 14 και 17 ετών αντίστοιχα συγκλόνισαν την τοπική κοινωνία καθώς σκότωσαν εν ψυχρώ ένα λευκό μωρό 13 μηνών για «πλάκα».

 

 
Το μωρό πυροβολήθηκε μπροστά από την μητέρα του από τους δύο μαύρους κακοποιούς. Η μητέρα πυροβολήθηκε επίσης στο πόδι.

Στο Brunswick, οι μαύροι είναι περίπου το 60% του πληθυσμού. Στην περιοχή όπου η δολοφονία έλαβε χώρα ζουν στην πλειοψηφία μαύροι. Η απογραφή του 2010 δείχνει ότι η περιοχή είναι 13% λευκή και 73% μαύρη.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνήθηκαν να το ονομάσουν "έγκλημα μίσους". Το CNN το είπε «απόπειρα ληστείας».
 
Πηγή: redskywarning.blogspot.com/2013/04/blog-post_17.html

Ούτε μια χριστιανική εκκλησία δεν έμεινε στο Αφγανιστάν...

 

(CNSNews.com) - Δεν έχει απομείνει ούτε μια χριστιανική εκκλησία στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η εξέλιξη αυτή αντανακλά την κατάσταση της θρησκευτικής ελευθερίας στη χώρα δέκα χρόνια μετά την εισβολή των Ηνωμένων Πολιτειών και την ανατροπή του ισλαμικού καθεστώτος των Ταλιμπάν.

Στη δεκαετία που μεσολάβησε, οι Αμερικανοί φορολογούμενοι έχουν δαπανήσει 440 δισεκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξουν τη νέα κυβέρνηση του Αφγανιστάν και πάνω από 1.700 Αμερικάνοι στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους υπηρετώντας στην εν λόγω χώρα.

Η τελευταία δημόσια χριστιανική εκκλησία στο Αφγανιστάν ισοπεδώθηκε τον Μάρτιο του 2010, σύμφωνα με αναφορά του International Religious Freedom Report του State Department. Η έκθεση, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και καλύπτει την περίοδο από την 1η Ιουλίου 2010 έως την 31η Δεκεμβρίου 2010, αναφέρει επίσης ότι «δεν υπάρχουν χριστιανικά σχολεία στη χώρα».


 

«Δεν υπάρχει πλέον ούτε μια δημόσια χριστιανική εκκλησία. Τα δικαστήρια δεν δέχθηκαν το αίτημα της εκκλησίας για μίσθωση 99 ετών, και ο γαιοκτήμονας κατέστρεψε το κτήριο τον Μάρτιο του 2010», αναφέρει η έκθεση του State Department για τη θρησκευτική ελευθερία. "Ιδιωτικά ξωκλήσια και εκκλησίες για ξένους διαφόρων θρησκειών βρίσκονται σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις, PRTs (Ομάδες Ανασυγκρότησης Επαρχιών), και την Πρεσβεία της Ιταλίας. Μερικοί πολίτες που ασπάσθηκαν τον χριστιανισμό ως πρόσφυγες έχουν επιστρέψει".

Τον τελευταίο καιρό, η θρησκευτική ελευθερία έχει μειωθεί στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Το επίπεδο της κυβέρνησης όσον αφορά το σεβασμό της θρησκευτικής ελευθερίας στη νομοθεσία και στην πράξη μειώθηκε κατά την περίοδο της αναφοράς, ιδιαίτερα για τις χριστιανικές ομάδες και για μεμονωμένα άτομα», λέει η έκθεση του State Department.

"Οι αρνητικές κοινωνικές απόψεις και η καχυποψία για τις χριστιανικές δραστηριότητες οδήγησαν στην στόχευση των χριστιανικών ομάδων και ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και μουσουλμάνων που έχουν ασπαστεί τον Χριστιανισμό," αναφέρει η έκθεση. "Η έλλειψη ανταπόκρισης της κυβέρνησης και προστασίας για αυτές τις ομάδες και τα άτομα, συνέβαλαν στην επιδείνωση της θρησκευτικής ελευθερίας. "

Οι περισσότεροι Χριστιανοί στη χώρα αρνούνται να "εκφράσουν τις πεποιθήσεις τους ή να μαζευτούν ανοιχτά για λατρεία", δήλωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

 

Περισσότεροι από 1.700 Αμερικάνοι στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους υπηρετώντας στον δεκαετή πόλεμο στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το CNSNews.com. Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε μία αναφορά από κοινού από τον Ειδικό Γενικό Επιθεωρητή για την ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν και το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία διαπίστωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα δαπανήσει τουλάχιστον 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια για την προσπάθεια υποστήριξης του άμαχου από την περίοδο 2009-2011.

Τον Μάρτιο του 2011 μία έκθεση από την Υπηρεσία Ερευνών του Κογκρέσου έδειξε ότι συνολικά οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δαπανήσει περισσότερα από 440 δισεκατομμύρια δολάρια στο πόλεμο του Αφγανιστάν. Διεθνής χριστιανική βοήθεια έχει δοθεί για την βοήθεια της αφγανικής κυβέρνησης.

Παρ 'όλα αυτά, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η έλλειψη μη μουσουλμανικών θρησκευτικών κέντρων στο Αφγανιστάν μπορεί να αποδοθεί εν μέρει σε ένα «δεμένο κρατικό προϋπολογισμό», που τροφοδοτείται κυρίως από την ενίσχυση των ΗΠΑ.

"Δεν υπάρχουν σαφείς περιορισμοί για τις θρησκευτικές μειονότητες για τη δημιουργία χώρων λατρείας και εκπαίδευσης του κλήρου για την εξυπηρέτηση των κοινότητών τους», λέει η έκθεση, «ωστόσο, πολύ λίγοι δημόσιοι χώροι λατρείας υπάρχουν για τις μειονότητες λόγω του δεμένου κρατικού προϋπολογισμό."

Η έκθεση αναγνωρίζει ότι το σύνταγμα του Αφγανιστάν μετά τους Ταλιμπάν, που κυρώθηκε με τη βοήθεια της μεσολάβησης των ΗΠΑ το 2004, μπορεί να είναι αντιφατικό, όταν πρόκειται για την ελεύθερη άσκηση της θρησκείας.

Ενώ το νέο Σύνταγμα ορίζει ότι το Ισλάμ είναι η "θρησκεία του κράτους» και ότι «κανένας νόμος δεν μπορεί να είναι αντίθετη προς τις πεποιθήσεις και τις διατάξεις της ιερής θρησκείας του Ισλάμ,« αυτό διακηρύσσει επίσης ότι "οι οπαδοί των άλλων θρησκειών είναι ελεύθεροι να ασκήσουν τους πίστη και να εκτελούν τις θρησκευτικές τελετές τους, εντός των ορίων των διατάξεων του νόμου. "

Ωστόσο, «το δικαίωμα να αλλάζει (κάποιος) θρησκεία δεν τηρήθηκε ούτε από το νόμο ούτε στην πράξη», σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

"Οι Μουσουλμάνοι που εγκαταλείπουν το Ισλάμ κινδυνεύουν να χάσουν τους γάμους τους, να απορριφθούν από τις οικογένειες και τα χωριά τους, και να χάσουν την εργασία τους», σύμφωνα με την έκθεση. «Η νομική συνδρομή για τους φυλακισμένους που εγκαταλείπουν το Ισλάμ εξακολουθεί να είναι δύσκολη λόγω προσωπικών αντιρρήσεων των Αφγανών δικηγόρων για την υπεράσπιση των ‘αποστατών’».

Η έκθεση σημειώνει ότι «τα τελευταία χρόνια, ούτε οι εθνικές ούτε οι τοπικές αρχές έχουν επιβάλει ποινικές κυρώσεις σε προσήλυτους από το Ισλάμ." Η έκθεση αναφέρει ότι «η φυγή από το Ισλάμ θεωρείται αποστασία και τιμωρείται με θάνατο σύμφωνα με ορισμένες ερμηνείες του ισλαμικού νόμου στη χώρα . "

Επίσης, τα τελευταία χρόνια, η ποινή του θανάτου για βλασφημία «δεν έχει πραγματοποιηθεί», σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σύμφωνα με την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να προωθούν τη θρησκευτική ελευθερία στο Αφγανιστάν - αν και η χώρα δεν έχει πλέον ούτε μία χριστιανική εκκλησία.

"Η αμερικανική κυβέρνηση συζητά τακτικά τη θρησκευτική ελευθερία με κυβερνητικούς αξιωματούχους, ως μέρος της συνολικής πολιτικής της για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σύμφωνα με την έκθεση.

Σύμφωνα με την έκθεση του State Department, περισσότερο από το 99 τοις εκατό του πληθυσμού, που υπολογίζεται μεταξύ 24 και 33 εκατομμύρια άνθρωποι, είτε είναι Σουνίτες (80 τοις εκατό) ή σιίτες (19 τοις εκατό) μουσουλμάνοι. Μη μουσουλμανικές θρησκευτικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της - με κατ 'εκτίμηση 500 έως 8.000 μέλη - ισχυρής χριστιανικής κοινότητας της χώρας, αποτελούν λιγότερο από το 1 τοις εκατό του πληθυσμού. Άλλες μη μουσουλμανικές ομάδες στη χώρα είναι οι Σιχ, οι Μπαχάι, και οι ινδουιστές. 

Πηγή: redskywarning.blogspot.com/2011/10/blog-post_12.html

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Πρώτο το «αυστηρό» μουσουλμανικό Πακιστάν στις on line αναζητήσεις για “ομοφυλοφιλικό πορνό”.


Όλοι γνωρίζουμε την διαδεδομένη φήμη ότι οι μουσουλμάνοι είναι «αυστηροί» και σφόδρα αντίθετοι στην ομοφυλοφιλία, κατηγορώντας την «Δύση» για ηθικό ξεπεσμό. Ιδού όμως τι γράφει η ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα ‘Pink News’:

Παρά το γεγονός ότι σε μεγάλο βαθμό δεν ανέχεται τους ‘γκέι’ και τις ‘λεσβίες’, το Πακιστάν είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στις αναζητήσεις στο Google για «gay πορνό», σύμφωνα με μια πρόσφατη ανάλυση των θεμάτων αναζήτησης.

Η ανάλυση, που δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα Mother Jones, διαπίστωσε ότι το Πακιστάν είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις αναζητήσεις σχετικών όρων ομοφυλοφιλικού σεξ.

Μάλιστα ένας σχετικός όρος είναι πρώτος στην πόλη Πεσαβάρ, που θεωρείται ένα συντηρητικό ισλαμικό οχυρό.

Σε πρόσφατη έρευνα του Pew Research Center σε 39 χώρες, η οποία έθεσε το ερώτημα αν η κοινωνία θα πρέπει "να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία", που στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη κυρίως απαντήθηκε "ναι", μόνο το 2% των Πακιστανών είπε το ίδιο.

Το ομοφυλοφιλικό σεξ είναι σήμερα παράνομο στο Πακιστάν και τιμωρείται με ποινές πολυετούς φυλάκισης.

Πηγή: redskywarning.blogspot.com/2014/03/on-line.html

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΗΠΑ: Στα δικαστήρια στέλνει την κυβέρνηση Biden λευκός ανάπηρος αγρότης για το ρατσιστικό πρόγραμμα διαγραφής χρεών (στο οποίο αποκλείονται οι λευκοί)

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj05ELPAmY9nrIl99rOnog_6J58Qk3mtRd6H5fLrwFgXYUtcXRN-qbRX6Knq9wgVeEIh2SxMPSKrlPeD3Lwy52YetgIb__kEVkASdpWie3FLRV7CH_GNQVDpIp1GxFZV2Q31CdwRN2ei600/s1024/dairy-farmer-94.jpeg

Ένας λευκός αγρότης με αναπηρία που εργάζεται σε αγρόκτημα με αγελάδες γαλακτοπαραγωγής στο Ουισκόνσιν μήνυσε τη κυβέρνηση του Μπάιντεν για ένα πρόγραμμα διαγραφής δανείων λόγω COVID-19, ισχυριζόμενος ότι είναι ρατσιστικό επειδή οι λευκοί δεν είναι επιλέξιμοι.

Ο Adam Faust, κάτοικος του Chilton που έχει δύο προσθετικά πόδια, συγκαταλέγεται ανάμεσα σε πέντε αγρότες των μεσοδυτικών πολιτειών που πρόσφατα υπέβαλαν αγωγή κατηγορώντας την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ότι παραβιάζει τα συνταγματικά τους δικαιώματα, όπως ανέφερε το κανάλι WLUK.

«Εάν οι ενάγοντες ήταν επιλέξιμοι για το επίδομα διαγραφής δανείου, θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρόσθετες επενδύσεις στην ιδιοκτησία τους, να επεκτείνουν τις εκμεταλλεύσεις τους, να αγοράσουν εξοπλισμό και προμήθειες και να υποστηρίξουν με άλλο τρόπο τις οικογένειές τους και τις τοπικές κοινότητες», αναφέρει η αγωγή.

«Επειδή όμως οι ενάγοντες δεν είναι επιλέξιμοι ακόμη και να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα μόνο λόγω της φυλής τους, τους απαγορεύεται η ίση προστασία του νόμου και συνεπώς υπέστησαν ζημιά», συνεχίζει.

Ο Faust, ιδιοκτήτης των Faust Farms, αναφέρει ότι το πρόγραμμα είναι «πέρα ως πέρα ρατσιστικό».

Το Αμερικανικό Σχέδιο Διάσωσης (American Rescue Plan) παρέχει 4 δισεκατομμύρια δολάρια για την διαγραφή δανείων για κοινωνικά μειονεκτούντες αγρότες και κτηνοτρόφους, σύμφωνα με την αγωγή, η οποία αναφέρει ότι «κοινωνικά μειονεκτούντες» είναι μόνο εκείνοι που είναι μαύροι, Ινδιάνοι, ισπανόφωνοι, Ασιάτες, κάτοικοι της Αλάσκας, ή των νησιών του Ειρηνικού, ανάφερε το WLUK.

«Δεν έχω δει ποτέ κανένα κυβερνητικό πρόγραμμα που να βασίζεται αποκλειστικά σε αυτό. Θέλω να πω, αν θα ήταν ενάντια σε οποιαδήποτε άλλη φυλή, όλοι θα είχαν ξεσηκωθεί και θα παραπονιόνταν», πρόσθεσε.

«Εάν δεν είστε λευκοί, θα λάβετε το προνόμιο. Εάν είστε λευκοί, δεν θα το λάβετε», είπε ο δικηγόρος Daniel Lennington του Ινστιτούτου Νόμου και Ελευθερίας του Ουισκόνσιν - το οποίο υπέβαλε την αγωγή εκ μέρους των αγροτών από το Ουισκόνσιν, τη Μινεσότα, τη Νότια Ντακότα και το Οχάιο.

Εμφανιζόμενος στο Fox News την Τετάρτη το βράδυ, ο Faust είπε ότι «δεν μπορούμε να έχουμε μια κυβέρνηση που επιλέγει σε ποιον πρόκειται να δώσει οποιοδήποτε πρόγραμμα με βάση μόνο το χρώμα του δέρματός τους».

«Αυτό που όλοι μάθαμε από μικρά παιδιά είναι ότι ο ρατσισμός είναι λάθος και τώρα, ξαφνικά, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση φαίνεται να πιστεύει ότι ο ρατσισμός είναι αποδεκτός», ισχυρίστηκε.

 
Πηγή: redskywarning.blogspot.com/2021/05/biden.html

Ρεπούση : Μετά τα θρησκευτικά τα έβαλε και με τις εικόνες ηρώων του '21.

https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2019/09/%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7.jpg

Έντονη ήταν η αντίδραση της ιστορικού Μαρίας Ρεπούση, για την απόφαση του ΣτΕ που ανέτρεψε τις ρυθμίσεις Γαβρόγλου για τα θρησκευτικά.

Κατά της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία τα θρησκευτικά πρέπει να «αποβλέπουν στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των ορθόδοξων μαθητών», τάχθηκε η ιστορικός και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου, Μαρία Ρεπούση.

Η κυρία Ρεπούση έβαλε επίσης κατά του σχολικού αγιασμού, αλλά και των εικόνων ηρώων του 1821 που κρέμονται στους τοίχους των σχολείων. Με ανάρτησή της στο Facebook, η ιστορικός χαρακτηρίζει την Ελλάδα «φονταμενταλιστικό κράτος δυτικού τύπου».

Γράφει συγκεκριμένα σε δημοσίευσή της στο Facebook:

«Εξοργίζομαι αλλά δεν απορώ με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά. Είμαστε ένα δυτικού τύπου φονταμενταλιστικό κράτος. Το πρώτο πράγμα που κάνουν τα παιδάκια με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ο αγιασμός. Όλοι οι υπουργοί παιδείας ξεκινούν τη χρονιά παρευρισκόμενοι σε αγιασμό. ΝΥΝ και πρώην. Ανεξαιρέτως.

Τελειώνει ο αγιασμός και ξεκινά η σχολική χρονιά. Σε καθημερινή βάση η πρωινή προσευχή. Προς επίρρωση, ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός. Αυτός νομίζω σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση. Θα σας γελάσω.

Για να μην ξεχνιέται το παιδί σε τί είδους σχολείο πηγαίνει, οι τοίχοι της τάξης στολισμένοι με εικόνες Αγίων και ήρωες του 21. Τα θρησκευτικά καπάκι που λένε». 

Πηγή: tanea.gr/2019/09/24/greece/repousi-meta-ta-thriskeytika-ta-evale-kai-me-tis-eikones-iroon-tou-21/
 
Εγκόπλιον Ορθοδοξίας: Δεν θα είμασταν υπερβολικοί αν θεωρούσαμε πως σε περίπτωση που η εν λόγω πολιτικός είχε την εξουσία και την  δύναμη θα προέβαινε σε ενός είδους διωγμό κατά της Ορθοδόξου πίστεως, εφόσον λέει όσα λέει. Θα αφαιρούσε μάλλον τις εικόνες των Αγίων και των Ηρώων της Εθνικής Επανάστασεως του 1821, θα σταματούσε τον Αγιασμό, την προσευχή και τον εκκλησιασμό. Θλιβερό να υπάρχουν πολιτικοί με τέτοιες απόψεις, λυπούμεθα για την σωτηρία των αθανάτων ψυχών τους. 
 
Ως Ορθόδοξοι που αγαπούμε όλους τους ανθρώπους, όσο κι αν αποστρεφόμεθα τις ιδέες τους, ευχόμεθα στην κ. Ρεπούση και σε όσους πρεσβεύουν τέτοια ιδεολογήματα καλή μετάνοια και επιστροφή στον Ιησού Χριστό!

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Χριστός Ανέστη!

 Χριστός Ανέστη!

https://www.sostis.gr/media/k2/items/cache/0d7764695c55c5d1c3edadce4a2a2cb9_XL.jpg